Η La Liga έθεσε ειδικό πλάνο στις ομάδες για επιστροφή στις προπονήσεις

Gazzetta team
Η La Liga έθεσε ειδικό πλάνο στις ομάδες για επιστροφή στις προπονήσεις

bet365

Από τέσσερα βασικά στάδια θα περάσουν οι σύλλογοι της La Liga μέχρι να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, σύμφωνα με το πλάνο που τους επικοινώνησε η διοργανώτρια αρχή.

Την ώρα που γερμανικά κλαμπ όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Βόλφσμπουργκ πραγματοποιούν προπονήσεις ανά ζεύγη στη βάση τους, η δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ισπανία από τον κορονοϊό περιορίζει τις ομάδες ως προς τη δική τους επάνοδο.

Το ζήτημα απασχολεί τη La Liga, που με βάση το σενάριο για αγώνες ξανά από Ιούνιο και Αύγουστο, θεωρεί απαραίτητη την προετοιμασία τουλάχιστον 15 ημερών των παικτών, προτού επιστρέψουν στη δράση.

Για το λόγο αυτό, ο Χαβιέρ Τεμπάς ανακοίνωσε στους συλλόγους το πλάνο τεσσάρων σταδίων που θα πρέπει να ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα: Προετοιμασία από το σπίτι, ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο, προπονήσεις ανά ομάδες των οκτώ και εν τέλει κανονικό session με όλα τα μέλη θα είναι η διαδοχική εξέλιξη, προκειμένου να είναι άπαντες ασφαλείς και να μην κινδυνεύσουν περαιτέρω από τον ιό Covid-19.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα