Ζόνατας: «Ήμουν εντελώς αδύναμος λόγω του κορονοϊού» (vid)

Ζόνατας: «Ήμουν εντελώς αδύναμος λόγω του κορονοϊού» (vid)

Gazzetta team
Ζόνατας: «Ήμουν εντελώς αδύναμος λόγω του κορονοϊού» (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έλτσε, Ζόνατας, εξήγησε πως έζησε (και ξεπέρασε) τον κορονοϊό.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ήταν ο πρώτος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Και, παρ' ότι τον ξεπέρασε μάλλον ανώδυνα, ο Ζόνατας εξήγησε ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον ιό Covid-19.

«Άρχισα να έχω πυρετό, να νιώθω πολύ άσχημα γενικά, πίστευα ότι ήταν απλώς μια ημικρανία. Το κεφάλι με πονούσε, το σώμα επίσης» εξήγησε στο «Globoesporte» ο φορ της Έλτσε, προσθέτοντας ότι «την επόμενη μέρα πήγα να συζητήσω με τον γιατρό της ομάδας και εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να κάνω αμέσως την εξέταση, γιατί όλα αυτά ήταν συμπτώματα του ιού. Και βρέθηκα θετικός».

Τι ακολούθησε; «Δεν κατάφερνα να προπονηθώ, το σώμα μου ήταν αδύναμο, ειδικά τις πρώτες τρεις ημέρες. Δεν είχαμε δυνάμεις για τίποτα. Αυτός ο ιός δεν αστειεύεται» συμπλήρωσε ο Ζόνατας, ο οποίος εδώ και δύο μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά στο σπίτι του.

«Είμαι καλύτερα, κάνω και πάλι ασκήσεις. Αλλά είμαι αθλητής και είχα πολλούς πόνους, φαντάσου πως θα νιώθει ένας πιο μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος. Γι' αυτό πρέπει να το σκεφτούμε πολύ σοβαρά στην Βραζιλία, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα αυτού του ιού» κατέληξε.

Seguimos #yomequedoencasa #muchoelche #deusnocomando #tudopassa #tudovaidarcerto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jonathas De Jesus (jonathasjesus09) στις

 

LA LIGA Τελευταία Νέα