«Η Μπαρτσελόνα βάζει πωλητήριο στον Γκριεζμάν μετά από μία σεζόν»

Gazzetta team
«Η Μπαρτσελόνα βάζει πωλητήριο στον Γκριεζμάν μετά από μία σεζόν»

bet365

Στη λίστα των παικτών προς πώληση βάζει η Μπαρτσελόνα τον Αντουάν Γκριεζμάν, αξιώνοντας 100 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει μόλις μετά από έναν χρόνο στην Καταλονία σύμφωνα με την «Sport».

Με δεδομένη την κρίση του κορονοϊού και το «χλωμό» μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Αντουάν Γκριεζμάν ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, δίχως καν να ολοκληρώσει σεζόν.

Κι αυτό διότι, η πρωταθλήτρια Ισπανίας δίνει το «πράσινο φως» στους ενδιαφερόμενους συλλόγους να τον αποκτήσουν το επόμενο καλοκαίρι, καταβάλλοντας το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, οι ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα προνοούν για την δύσκολη μεταγραφική περίοδο που έρχεται, η οποία λόγω των συνεπειών της πανδημίας θα χαρακτηριστεί από περιορισμένη ρευστότητα για τα κλαμπ και είναι διατεθειμένοι να «θυσιάσουν» τον πρόσφατα αποκτηθέντα Γάλλο στράικερ, ο οποίος ουδέποτε έδειξε να αξίζει τα 120 εκατ. που δαπανήθηκαν για αυτόν μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ανάμεσα στους μνηστήρες για τον 29χρονο (το Σάββατο, 21/3, είχε γενέθλια) φέρεται να βρίσκονται οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, που, όμως, πολύ δύσκολα θα ξοδέψουν μονομιάς εννιαψήφιο ποσό για την περίπτωση του.

Για αυτό, εναλλακτική των ανθρώπων της Μπάρτσα είναι να δοθεί δανεικός και να καταβληθεί τουλάχιστον ο μισθός του για την επόμενη περίοδο, όπως ακριβώς συνέβη με τον Φιλίπε Κουτίνιο και την Μπάγερν Μονάχου και να τεθεί οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα