Ραούλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα τα γκολ από το πρωτάθλημα του 1997 (vid)

Ραούλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα τα γκολ από το πρωτάθλημα του 1997 (vid)

Gazzetta team
Ραούλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα τα γκολ από το πρωτάθλημα του 1997 (vid)

bet365

Το μοναδικό πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης επί ημερών του αποθανόντα Λορένθο Σανθ ήρθε το 1997, με τον Ραούλ να κάνει «θραύση» στον δρόμο για τον 27ο τίτλο.

Ο αείμνηστος διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ, έγινε αυτόπτης μάρτυρας στιγμών δόξας στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και μια από αυτές ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1997. Ήταν το μοναδικό στην πενταετία που βρέθηκε στην προεδρία της Βασίλισσας και ήρθε εν πολλοίς δια ποδός… Ραούλ Γκονθάλεθ.

Στην τρίτη του σεζόν με τους Μερένγκες και αφού είχε πραγματοποιήσει ήδη γεμάτη χρονιά με 19 γκολ, ο Ισπανός «killer» έθεσε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, χτίζοντας το δρόμο για το 27ο πρωτάθλημα του συλλόγου.

Με 21 γκολ σε 42 εμφανίσεις, ο Ραούλ πήρε από το χέρι την Ρεάλ και της χάρισε τον πρώτο μεγάλο τίτλο επί των ημερών του Σανθ, αποτελώντας το ορεκτικό πριν από τα δύο ευρωπαϊκά (1998, 2000) που θεμελίωσαν το «σέπτιμα» στους Μαδριλένους.

Δείτε όλα τα γκολ του Ραούλ από τη σεζόν 1996/1997:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα