Κορονοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Κορονοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Gazzetta team
Κορονοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

bet365

Ο Κινέζος επιθετικός της Εσπανιόλ, Γου Λέι, είναι στους έξι θετικούς στον κορονοϊό της ομάδας της Βαρκελώνης, μαζί με τον Λεάντρο Καμπρέρα. Οι τέσσερις είναι καλά πλέον, αλλά όλοι παραμένουν σε καραντίνα.

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε την Τρίτη (17/3) ότι έχει έξι θετικούς στον κορονοϊό, εκ των οποίων πέντε είναι ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ του Αμπελάρδο.

Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε πως ένας εκ των πέντε ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19 είναι ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Καμπρέρα, τον οποίο η Εσπανιόλ απέκτησε τον Ιανουάριο από την Χετάφε.

Από την Κίνα έγινε γνωστό ότι θετικός είναι και ο Κινέζος επιθετικός Γου Λέι, με τον οποίο και ήρθε σε επαφή. «Η ομοσπονδία διατήρησε μια συζήτηση με τον παίκτη και τον σύλλογο και θα παρέχει όλη την απαιτούμενη βοήθεια» ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Όπως είχε ήδη ενημερώσει η Εσπανιόλ, όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό έχουν ελαφριά συμπτώματα και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών. Οι τέσσερις, σύμφωνα με νέα ενημέρωση, είναι πλέον απολύτως καλά, αλλά όλοι βεβαίως παραμένουν σε καραντίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα