ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ρεάλ Μαδρίτης: Συνεχίζει σίγουρα ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνεχίζει σίγουρα ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνεχίζει σίγουρα ο Ζιντάν

Η κρίση του κορονοϊού οδήγησε την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει άμεσα αποφάσεις για την επόμενη σεζόν, στην οποία ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ανεξαρτήτως του πως θα λήξει η φετινή σεζόν.

Η ποδοσφαιρική σεζόν, όπως και τα πάντα στον πλανήτη, έχει σημαδευτεί ανεξίτηλα από τον κορονοϊό. Και στην Ρεάλ Μαδρίτης έσπευσαν να κάνουν από τώρα προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, η οποία θα αρχίσει με τον Ζινεντίν Ζιντάν σταθερά στον πάγκο της Βασίλισσας.

Η διοίκηση των Μαδριλένων αποφάσισε, σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», να διατηρήσει τον Γάλλο προπονητή στο τιμόνι της ομάδας, ανεξαρτήτως με το πως και αν θα ολοκληρωθούν το ισπανικό πρωτάθλημα και το Champions League.

Υπό... φυσιολογικές συνθήκες, η θέση του Ζιζού θα κινδύνευε, σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή το Champions League, με βασικό υποψήφιο για να τον αντικαταστήσει τον (άνεργο αυτή την εποχή) Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο ιός Covid-19, όμως, έφερε τα πάνω κάτω και, πλέον, έχει παρθεί η απόφαση να παραμείνει ο Ζιντάν, ακόμα και στην περίπτωση που επαναρχίσουν οι διοργανώσεις και η Ρεάλ μείνει χωρίς κάποιον σημαντικό τίτλο, αφού φέτος έχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο Γάλλος, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, αφού πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με ποδοσφαιριστές που δεν αποτελούν πλέον πρώτες επιλογές (Μπέιλ, Χάμες, Οδριοθόλα, Γιόβιτς, Μαριάνο, Μπραΐμ) και, κυρίως, τους πολλούς δανεικούς (Λούνιν, Χακίμι, Ρεγιλόν, Όντεγκααρντ, Θεμπάγιος, Κούμπο, Μπόρχα Μαγιοράλ και Όσκαρ Ροδρίγεθ).