Μέσι για κορονοϊό: «Μείνετε σπίτι, απολαύστε τους δικούς σας, θα νικήσουμε»!

Μέσι για κορονοϊό: «Μείνετε σπίτι, απολαύστε τους δικούς σας, θα νικήσουμε»!

Gazzetta team
Μέσι για κορονοϊό: «Μείνετε σπίτι, απολαύστε τους δικούς σας, θα νικήσουμε»!

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε τη φωνή του στο παγκόσμιο μήνυμα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καλώντας άπαντες να μείνουν σπίτι, να χαρούν τις οικογένειές τους, ενώ έδειξε αισιόδοξος για τη μάχη.

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε σπίτι με τα παιδιά και τη γυναίκα του, ώστε να μην κινδυνέψει από τον κορονοϊό και καλείς όλον τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγείς υγείας, για να τελειώνει γρήγορα η μάχη με τον Covid-19.

«Αυτές οι μέρες είναι πολύπλοκες για όλον τον κόσμο. Βιώνουμε ανήσυχοι όσα συμβαίνουν και σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε, αναλογιζόμενοι τη θέση εκείνων που είναι σε πιο άσχημη κατάσταση, εκείνων που επηρεάζονται περισσότερο σε οικογενειακό επίπεδο. Κυρίως όμως όσων παλεύουν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία και τους χώρους περίθαλψης.

Η υγεία πάντα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό. Είναι μία κατάσταση πρωτοφανής και άπαντες οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και των δημόσιων υπηρεσιών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον ιό με αποτελεσματικό τρόπο.

Είναι η στιγμή να γίνουμε όλοι μας πιο υπεύθυνοι και να παραμείνουμε σπίτι. Αλλωστε, είναι μία ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας, τον οποίο δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία να περάσουμε μαζί τους. Μία αγκαλιά και μακάρι να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την άσχημη κατάσταση το ταχύτερο δυνατό
».

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED