Βιγιαρεάλ – Λεγανές 1-2: «Διπλό» ελπίδας, τραυματίστηκε ο Σιόβας

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Λεγανές 1-2: «Διπλό» ελπίδας, τραυματίστηκε ο Σιόβας

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας χτύπησε στη νίκη – βαθιά ανάσα της Λεγανές, η οποία πιστεύει πλέον στην παραμονή της στην La Liga.

Ποιος είπε ότι η Λεγανές είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό; Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα δείχνει χαρακτήρα και, με το 2-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ με ανατροπή, σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή La Liga (μετά από δώδεκα απόπειρες) και πιστεύει πλέον πιο βάσιμα στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 67', αφού έπεσε άσχημα σε διεκδίκηση με τον Πάκο Αλκάθερ, κούτσαινε για δέκα λεπτά και έγινε αλλαγή, ελπίζοντας να μην έχει τραυματιστεί και πάλι.

Παρά την ατυχία του Σιόβα, πάντως, η Λεγανές έδειξε χαρακτήρα και, παρ' ότι κυνηγούσε στο σκορ από το πέμπτο λεπτό, εξαιτίας του γκολ του Ζεράρ Μορένο, βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις για να φτάσει στην ανατροπή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όσκαρ Ροδρίγεθ, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (47') και, στη συνέχεια, μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι υποδείχθηκε μέσω VAR, για ανατροπή του Ροζέ Ασαλέ μέσα στην περιοχή (70').

Με αυτή τη νίκη, η Λεγανές παραμένει προτελευταία, αλλά πλέον στο -3 από την 17η Θέλτα, ενώ η Βιγιαρεάλ συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές ήττες και χάνει και άλλο έδαφος σε σχέση με την πρώτη εξάδα. Ο Μιγέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεγανές ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έμεινε στον πάγκο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα