Χετάφε – Θέλτα 0-0: Δίστασε για την τριάδα (vid)

Gazzetta team
Χετάφε – Θέλτα 0-0: Δίστασε για την τριάδα (vid)

bet365

Η Χετάφε δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Θέλτα (0-0), που θα την έφερνε ξανά στην 3η θέση της La Liga πάνω από τη Σεβίλλη.

Μπαρτσελόνα, Οσασούνα, Ρεάλ και Σεβίλλη. Οι μόνες ομάδες που είχαν καταφέρει να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από το «Αλφόνσο Πέρεθ» απέναντι στη Χετάφε. Πλέον, το γκρουπ έγινε πενταμελές, με τη Θέλτα του Όσκαρ Γκαρσία να περνά αλώβητη, με έναν πολύτιμο βαθμό που τη φέρνει εκτός ζώνης υποβιβασμού (26 β.).

Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτική πλειονότητα στις φάσεις του αγώνα (19-3) οι τελικές, αλλά έμειναν άσφαιροι για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς και μάλιστα διακινδύνευσαν την κατάσταση στο φινάλε. Μετά από σκληρή προβολή, ο Αραμπάρι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81ο λεπτό, αφήνοντας με δέκα παίκτες τη Χετάφε, που δεν το έβαλε κάτω, αλλά ούτε βρήκε το πολυπόθητο γκολ.

Έτσι, πέρασε ξανά πάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 4η θέση με 46 βαθμούς, έχασε, όμως, την ευκαιρία να προσπεράσει και την 3η Σεβίλλη που έχει 47 και πλέον στρέφει την προσοχή στο ματς κόντρα στην Ίντερ για τους «16» του Europa League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα