Κοροναϊός: Η απόλυτη απομόνωση της Βαλένθια

Κοροναϊός: Η απόλυτη απομόνωση της Βαλένθια

Gazzetta team
Κοροναϊός: Η απόλυτη απομόνωση της Βαλένθια

bet365

Η Βαλένθια λαμβάνει όλα τα πιθανά και... απίθανα μέτρα για να προστατευτεί από τον κοροναϊό.

Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια

Εξαιτίας του κοροναϊού, η Βαλένθια θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα επόμενα δύο παιχνίδια της. Τόσο το αποψινό (06/03, 22:00) με την Αλαβές στην Βιτόρια για την La Liga, όσο και το επόμενο με την Αταλάντα στο «Μεστάγια» (Τρίτη 10/03), στην ρεβάνς για την φάση των «16» του Champions League.

Εκτός από τα μέτρα που λαμβάνει η ισπανική κυβέρνηση για να μην εξαπλωθεί (και άλλο) ο κοροναϊός, ο ίδιος ο σύλλογος του Λεβάντε φροντίζει να παίρνει τα μέτρα του, ώστε να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές του.

Στο ταξίδι για την Βιτόρια, το πρωί της Παρασκευής (06/03), η αποστολή των Νυχτερίδων μπήκε στο αεροδρόμιο του Μανίσες από ιδιωτική πύλη, προκειμένου οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη να μην έχουν επαφή με το... επίφοβο περιβάλλον.

Από την στιγμή που άρχισε η εξάπλωση και στην Ισπανία (345 κρούσματα και πέντε νεκροί), η απομόνωση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας είναι απόλυτη. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι υπάλληλοι, δεν υπάρχουν συνεντεύξεις Τύπου πριν και μετά τους αγώνες, ενώ δεν υπάρχουν και τα κλασικά 15 λεπτά ανοιχτά για τα ΜΜΕ στις προπονήσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα