Ο διαιτητής του Clasico «δείχνει» νίκη της Ρεάλ (pic & vid)

Gazzetta team
Ο διαιτητής του Clasico «δείχνει» νίκη της Ρεάλ (pic & vid)

bet365

Η Ρεάλ έχει μικρό (ιστορικό) προβάδισμα στα ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα που την έχει σφυρίξει ο Ματέου Λαόθ.

Ως «εβδομάδα της αλήθειας» για την Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίζει η εφημερίδα «Marca» (φωτό) αυτή που ξεκίνησε, αφού η Βασίλισσα, μέσα σε πέντε ημέρες, υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League (Τετάρτη 26/02) και την Μπαρτσελόνα στο πολύ κρίσιμο Clasico για την έκβαση του πρωταθλήματος (Κυριακή 01/03).

Στο ντέρμπι των ντέρμπι, όπου η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν φτάνει πλέον ως δεύτερη, στο -2 από την Μπάρτσα και χωρίς τον τραυματία Εντέν Αζάρ, ορίστηκε να σφυρίξει ένας διαιτητής που της δίνει ελαφρύ προβάδισμα, βάσει προϊστορίας βεβαίως.

Ο 42χρονος Αντόνιο Μιγέλ Ματέου Λαόθ από τον σύνδεσμο της Βαλένθια, διαιτητής πρώτης κατηγορίας από το 2008 και διεθνής από το 2011, έχει σφυρίξει τέσσερα Clasico, έστω και αν μόλις ένα στο πρωτάθλημα.

Σε αυτό, οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 2-1 στο «Καμπ Νόου» (σεζόν 2014-15), αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν σε κανένα άλλο από τα τρία ντέρμπι που τους σφύριξε ο συγκεκριμένος διαιτητής.

Στον δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας του 2012, η Ρεάλ νίκησε 2-1 στην Μαδρίτη, στον τελικό του Κυπέλλου του 2014 η Ρεάλ νίκησε με 2-1 με την γκολάρα του Γκάρεθ Μπέιλ (ακολουθεί σχετικό βίντεο) και στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου της περυσινής περιόδου, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στην Βαρκελώνη. Συνοπτικά, δύο νίκες της Ρεάλ, μια της Μπαρτσελόνα και μια ισοπαλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα