Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 3-1: Ανατροπή από τα παλιά και τρίτη θέση (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 3-1: Ανατροπή από τα παλιά και τρίτη θέση (vid)

bet365

Ψυχωμένη η Ατλέτικο Μαδρίτης, έφερε τα πάνω – κάτω κόντρα στην Βιγιαρεάλ και πήρε (μικρό) προβάδισμα για το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Βιγιαρεάλ, για πρώτη φορά στα είκοσι χρόνια παρουσίας της στην La Liga, παρατάχθηκε ΜΟΝΟ με Ισπανούς ποδοσφαιριστές στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

Την ισπανική… φούρια, όμως, την έδειξε η Ατλέτικο, ειδικά από την στιγμή που το Κίτρινο Υποβρύχιο προηγήθηκε στο σκορ. Με φόρα από τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο Champions League, οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν 3-1 με ανατροπή και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, όντες ισόβαθμοι με την Σεβίλλη, αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων για… ένα γκολ!

Ο Πάκο Αλκάθερ, με καταπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδωσε νωρίς το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (16’), με την Ατλέτικο να παλεύει για την ισοφάριση και να φτάνει σε αυτή λίγο πριν από την ανάπαυλα (40’), με πλασέ του Άνχελ Κορέα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Η Ατλέτικο πίεσε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του αρχηγού Κόκε, ύστερα από σέντρα του Κορέα (64’), με την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε να «κλειδώνει» τη νίκη με διαγώνιο σουτ του Ζοάο Φέλιξ (74’), ο οποίος επέστρεψε με ιδανικό τρόπο από τον τραυματισμό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα