Μπαρτσελόνα - Προπονητής Εΐμπάρ: «Αυτός ο... μπάσταρδος ο Μέσι»!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Προπονητής Εΐμπάρ: «Αυτός ο... μπάσταρδος ο Μέσι»!

bet365

Λίγο πριν το Μπαρτσελόνα – Εϊμπάρ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξήγησε με παραστατικό τρόπο γιατί ο Λιονέλ Μέσι δεν κουράζεται ποτέ και πώς διαχειρίζεται την ενέργειά του μέσα στα παιχνίδια.

Το Σάββατο (17:00) η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Εϊμπάρ και ο προπονητής της δεύτερης ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι θα αγωνιστεί ο Μέσι, καθώς έπεται το ματς των Μπλαουγκράνα στη Νάπολι την ερχόμενη Τρίτη για το Champions League. Η απάντηση θαυμασμού που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ιδιαίτερη και διαφορετική απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει και έχει να κάνει με τον τρόπο που ο Αργεντινός μάγος διαχειρίζεται την κούραση μέσα στα παιχνίδια:

«Δεν πιστεύω ότι θα μείνει εκτός ματς. Αυτός ο... μπάσταρδος (σ.σ.: το cabron έχει μεταξύ άλλων αυτήν την ερμηνεία, αλλά με φιλική προσέγγιση) ξέρει να ξεκουράζεται μέσα στα παιχνίδια. Ξέρει πότε πρέπει να συμμετάσχει και πότε να πάρει ανάσες. Για εκείνον θα είναι χειρότερο εάν του δώσουν δύο μέρες ξεκούρασης εκτός αποστολής. Το να βλέπει ένα παιχνίδι από την εξέδρα, σίγουρα θα τον κουράζει περισσότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα