Μαγιόρκα – Αλαβές 1-0 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαγιόρκα – Αλαβές 1-0 (vid)

bet365

Η Μαγιόρκα έδειξε πως διατηρεί παλμό για την επιβίωση, το μεσημέρι του Σαββάτου και πήρε μια από τις σπάνιες νίκες της για φέτος, επικρατώντας 1-0 της Αλαβές για την 24η αγωνιστική της LaLiga. Από σέντρα του Κούτρη το γκολ της αναμέτρησης...

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και τρεις στο πρωτάθλημα, η Μαγιόρκα κατάφερε να πάρει όλους τους βαθμούς από το ματς με την Αλαβές.

Αρχικά στο 32ο λεπτό ο Σάλβα Σεβίγια είδε τον Πατσέκο να μαντεύει σωστά στην εκτέλεση του πέναλτι και ν' αποκρούει έπειτα από το χέρι που έκανε ο Μαγκαγιάν σε κεφαλιά του Μπούντιμιρ ώστε να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα.

Το γκολ τελικά ήρθε από τον 20χρονο επιθετικό, Καμίλο Ερνάντες. Ο νεαρός Κολομβιανός έπειτα από σέντρα του Κούτρη από αριστερά (είχε περάσει στο ματς με αλλαγή λίγο πριν το πρώτο ημίωρο) σκόραρε με διπλή προσπάθεια στο 63ο λεπτό αφού η πρώτη του κεφαλιά απομακρύνθηκε από τον Πατσέκο, με αποτέλεσμα να σηκωθεί αμέσως και να πλασάρει δυνατά για να κάνει το 1-0. Με αυτό το σκορ η ομάδα του πήρε την ανάσα ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Στο 88ο λεπτό η Αλαβές βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα από στημένη μπάλα,ωστόσο, ο Έντγκαρ Μέντες ήταν εκτεθειμένος προτού κάνει την ασίστ κι έτσι το γκολ δεν μέτρησε ποτέ...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα