Μπενζεμά - Ρεάλ: Ο πρίγκιπας των ασίστ στην Βασίλισσα (vid)

Μπενζεμά - Ρεάλ: Ο πρίγκιπας των ασίστ στην Βασίλισσα (vid)

Gazzetta team
Μπενζεμά - Ρεάλ: Ο πρίγκιπας των ασίστ στην Βασίλισσα (vid)

bet365

Το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά κοσμεί πλέον την κορυφή των δημιουργών που πέρασαν από την Ρεάλ Μαδρίτης, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις περισσότερες ασίστ στον σύλλογο.

Το προφίλ του εναλλακτικό. Η στόφα του ηγετική, αλλά συμβατή με τον αλτρουϊσμό. Αν υπάρχει ένας φορ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που να έχει ταυτιστεί με τις πολλές και διαφορετικές λειτουργίες που επιτελεί στο χορτάρι, αυτός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον, κατέχει μια πρωτιά αναγνώρισης για το διαφορετικό αγωνιστικό μονοπάτι που ακολούθησε. Δέκα χρόνια στην Βασίλισσα ήταν αρκετά για να τον χρίσουν πρίγκιπα στην κατηγορία των ασίστ.

Μετά την τελική του πάσα για το γκολ του Λούκας Βάθκεθ στην ευρεία νίκη επί της Οσασούνα, ο 32χρονος σέντερ φορ έφτασε τις 132 ασίστ και έθεσε νέο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλνο, ο οποίος σταμάτησε στις 131.

Μια επίδοση που αποτυπώνει με έντονα γράμματα την συνεισφορά του στην κυριαρχία των Μερένχες κατά την δεκαετή παρουσία του και πιστοποιεί τον ποδοσφαιρικό του πλουραλισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα