Εσπανιόλ – Μαγιόρκα 1-0 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Εσπανιόλ – Μαγιόρκα 1-0 (vid)

bet365

Ο Ραούλ Ντε Τομάς έκανε το 5x5 σε όλες τις διοργανώσεις, το 4x4 στη LaLiga και με δικό του γκολ χάρισε στην Εσπανιόλ τη νίκη απέναντι στην Μαγιόρκα με το τελικό 1-0 για να την οδηγήσει εκτός ζώνης υποβιβασμού!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν τελικά η Εσπανιόλ καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, ο Ραούλ ντε Τομάς θα ξέρει ότι πιστώνεται τεράστιο μερίδιο για την επιβίωση του συλλόγου της Βαρκελώνης στη LaLiga.

Για τέταρτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος και πέμπτο σε όλες τις διοργανώσεις, ο 25χρονος στράικερ βρήκε δίχτυα, αυτή τη φορά με δυνατή κεφαλιά στο 58ο λεπτό από σέντρα του Νταρντέρ μετά από εντυπωσιακή κούρσα του Ντιντάκ – Βιλά από αριστερά για να διαμορφώσει το τελικό 1-0 απέναντι στην ουραγό Μαγιόρκα.

Το σύνολο του Αμπελάρδο διέτρεξε κινδύνους, προκάλεσε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μανόλο Ρέινα, το ματς ήταν τέτοιο που πραγματικά αποτύπωνε μια μάχη μέχρις εσχάτων με φόντο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και προς το παρόν οι Καταλανοί χαμογελούν και συνεχίζουν την προσπάθειά τους επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα