Η Μπαρτσελόνα «κλείνει» για αντί-Σουάρες τον... Λουίς Σουάρες

Η Μπαρτσελόνα «κλείνει» για αντί-Σουάρες τον... Λουίς Σουάρες

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα «κλείνει» για αντί-Σουάρες τον... Λουίς Σουάρες

bet365

Το κενό του τραυματία Λουίς Σουάρες πάει να καλύψει η Μπαρτσελόνα με τον συνονόματό του Βενεζουελάνο φορ, έχοντας έρθει σε επαφή με την Σαραγόσα για την απόκτηση του.

Μπορεί να μοιάζει με φάρσα, αλλά η Μπαρτσελόνα πράγματι κινείται για ό,τι... πλησιέστερο στον Λουίς Σουάρες, με σκοπό να καλύψει το κενό του.

Ο Ουρουγουανός φορ πρόκειται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, για αυτό και οι Μπλαουγκράνα έχουν προκρίνει για αντικαστάτη του τον... Λουίς Σουάρες.

Ο λόγος για τον 22χρονο Βενεζουελάνο φορ της Σαραγόσα, πλήρως συνονόματο του Ουρουγουανού φορ, με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «El Larquero» να αναφέρει επικοινωνία με την πλευρά των Μπλαουγκράνα για την προσωρινή απόκτηση του.

Την φετινή σεζόν, ο Σουάρες έχει ξεχωρίσει με την Ρεάλ στην β' κατηγορία Ισπανίας, με απολογισμό 14 τέρματα σε 24 συμμετοχές, όμως, το όνομα του δεν είναι το μόνο που «παίζει» στην λίστα της Μπάρτσα.

Με βάση τον τραυματισμό και δεύτερου επιθετικού (Ντεμπελέ), οι Καταλανοί έχουν το δικαίωμα για μια επιπλέον προσθήκη εκτός χειμερινού παζαριού και εξακολουθεί να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες η περίπτωση του Λούκας Πέρεθ.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Αλαβές, μάλιστα, πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τους πρωταθλητές, δηλώνοντας συγκεκριμένα:

«Δεν λέω τίποτα, μόλις με ενημέρωσαν, εγώ σκέφτομαι μόνο την Αλαβές. Αν είναι να έρθει μια πρόταση, θα είναι καλοδεχούμενη. Σε όλους αρέσει να αναγνωρίζεται η δουλειά τους. Αν έρθει μια καλή πρόταση, που θα συμφέρει τον σύλλογο και θα του αποφέρει καλά χρήματα...»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα