Μπαρτσελόνα: Για ένα ματς δεν θα πληρώσει 5 εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ για τον Ντεμπελέ

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Για ένα ματς δεν θα πληρώσει 5 εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ για τον Ντεμπελέ

bet365

Ο Ουσμάν Ντεμεπλέ ίσως να μην αγωνιστεί ξανά φέτος. Εχει σταματήσει στα 74 ματς με τη Μπαρτσελόνα και με ένα ακόμα η Ντόρτμουντ θα λάμβανε πέντε εκατ. ευρώ μεταγραφικό μπόνους.

Ο τελευταίος τραυματισμός του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι εξαιρετικά πιθανό να τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα, η οποία εξαιτίας και της απουσίας του Λουίς Σουάρες, έχει ξεμείνει με τους Γκριεζμάν, Μέσι, Φατί στη γραμμή κρούσης.

Ωστόσο, για τους Καταλανούς υπάρχει και ένα ευχάριστο από αυτή την ιστορία. Εάν ο Ντεμπελέ έπαιζε ακόμα ένα ματς φέτος, θα έπρεπε να πληρώσουν πέντε εκατ. ευρώ στη Ντόρτμουντ. Οταν τον απέκτησαν αντί 105 εκατ. ευρώ, έβαλαν μπόνους ακόμα 40 εκατ. ευρώ, εφόσον βέβαια θα έπιανε διάφορους αγωνιστικούς στόχους.

Μέχρι τώρα η Μπάρτσα έχει καταβάλει τα μισά εξ αυτών στους Βεστφαλούς. Μάλιστα, όταν ο Γάλλος εξτρέμ έφτασε τα 25 ματς, πλήρωσαν πέντε εκατ., όπως και όταν έφτασε τα 50 ματς. Τώρα ο Ντεμπελέ έχει σταματήσει στα 74 και εάν παίξει άλλη μία φορά, τα πέντε εκατ. θα πάνε σε λογαριασμό στη Βεστφαλία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα