Ο Ουμτιτί περνάει από δίκη για καταστροφή περιουσίας αξίας 180 χιλ.

Gazzetta team
Ο Ουμτιτί περνάει από δίκη για καταστροφή περιουσίας αξίας 180 χιλ.

bet365

Δικαστικά μπλεξίματα για τον Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος ανήμερα του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο θα βρεθεί στο δικαστήριο, σε διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του παλιού του σπιτιού, που αξιώνει 180 χιλ. ευρώ για υλικές ζημιές.

Γεμάτη μέρα αναμένεται να έχει ο Σαμουέλ Ουμτιτί την Πέμπτη (6/2). Το βράδυ η Μπαρτσελόνα κοντράρεται στο «Σαν Μαμές» κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Κόπα Ντελ Ρέι και ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να δώσει το παρών. Λίγες ώρες πριν, ωστόσο, θα έχει περάσει από το δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Ο παίκτης των Μπλαουγκράνα έχει μπλέξει σε υπόθεση για οφειλές προς τον ενοικιαστή του προηγούμενου χώρου κατοικίας του, ο οποίος φέρεται να τον εκβιάζει μέσω δικαστικής οδού, αξιώνοντας 180 χιλ. ευρώ για υλικές ζημιές.

Η διαμάχη άρχισε λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από το σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης τον κατηγόρησε για καταστροφή περιουσίας. Ο Ουμτιτί έφερε εμπειρογνώμονα για να υπολογίσει την ζημιά και το πόρισμα του έκανε λόγο για ένα ποσό 18 χιλιάδων ευρώ. Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ζήτησε σχεδόν τα εικοσαπλάσια χρήματα, με την πλευρά του Γάλλου στόπερ να μην έρχετει σε συμβιβασμό, καθώς εύλογα θεώρησε εξωπραγματικό το ποσό και μια τακτική εκβιασμού προς τον ποδοσφαριστή.

Έτσι, δεν θα γλιτώσει την δίκη, η οποία, όμως, δεν θα τον αποτρέψει κιόλας από την συμμετοχή στο παιχνίδι Κυπέλλου στην Χώρα των Βάσκων (6/2, 22:00).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα