Λεγανές - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1

Κώστας Ζάλιαρης
Λεγανές - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1

bet365

Με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ Ροντρίγκες στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λεγανές πήρε τεράστια νίκη με ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ με το τελικό 2-1! Τεράστια ανάσα για την ομάδα του Αγκίρε...

Build A Bet στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Στο Municipal de Butarque, η Σοσιεδάδ έδειξε να ελέγχει την κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο παρά το γεγονός πως χρειάστηκε ν' αντιμετωπίσει καταστάσεις που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει κινδύνους για την εστία της.

Το σκορ άνοιξε ο Ίσακ στο 20ο λεπτό με ωραίο διαγώνιο δεξί σουτ, με τον VAR να ελέγχει τη φάση για πιθανόχέρι αλλά και οφσάιντ,ωστόσο, το γκολ μέτρησε κανονικά και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα.

Η Λεγανές βρήκε την απάντηση πολύ γρήγορα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Ομερούο να σουτάρει από το «σερβίρισμα» του Μπρέθγουαϊτ που με πλάτη στην εστία είχε την ψυχραιμία και τη σωστή σκέψη να σπρώξει τη μπάλα για να κάνει την ασίστ και να διαμορφωθεί το 1-1.

Η ομάδα του Αγκίρε πίεσε στο φινάλε και δικαιώθηκε για να πάρει ένα τεράστιο «τρίποντο» χάρη στον Όσκαρ Ροντρίγκες!

Έχοντας μπει με αλλαγή στο 80ο λεπτό, ο 21χρονος μέσος εκτέλεσε άψογα μια στημένη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και έγραψε το 2-1 εν μέσω παράνοιας στο γήπεδο για τη νίκη με ανατροπή με αυτό το... buzzer beater.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα