Βιγιαρεάλ – Αλκάθερ: Επιστροφή στο... σπίτι για τον Ισπανό επιθετικό (vid)

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Αλκάθερ: Επιστροφή στο... σπίτι για τον Ισπανό επιθετικό (vid)

bet365

Συμβόλαιο έως το 2025 υπέγραψε ο πρώην πια φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία θα εισπράξει περί τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Γεννήθηκε στο Τορέντ, μια πόλη στην ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια, έφτιαξε το όνομά του στις Νυχτερίδες και, τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Μεστάγια», ο Πάκο Αλκάθερ επιστρέφει στην Βαλένθια. Το κάνει, όμως, για λογαριασμό της γειτονικής Βιγιαρεάλ.

Τα... όργια του Έρλινγκ Μπράουτ Χάλαντ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ έφεραν σε δεύτερη μοίρα τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος αποχωρεί από τους Βεστφαλούς, παρ' ότι σε ενάμισι χρόνο παρουσίας είχε εξαιρετικούς αριθμούς, με 26 γκολ σε 47 παιχνίδια.

Τα συχνά προβλήματα τραυματισμού οδήγησαν και τον προπονητή Λουσιέν Φαβρ να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκτάται από το Κίτρινο Υποβρύχιο αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ. Γίνεται, δηλαδή, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Βιγιαρεάλ, αφού ξεπερνάει τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν το 2018 για τον Ζεράρ Μορένο.

Ο άλλοτε επιθετικός των Χετάφε και Μπαρτσελόνα θέλει μέσω της Βιγιαρεάλ να βρει θέση στην 23άδα της Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, ενώ η ομάδα του Λεβάντε αναζητούσε έναν αξιόπιστο φορ για να καλύψει το κενό του Καρλ Τοκό Εκαμπί, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Λιόν.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποχαιρέτησε τον Πάκο Αλκάθερ με το παρακάτω βίντεο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα