Μπαρτσελόνα: Δεν θα πάρει τελικά «αντί – Σουάρες» για την επίθεση

Μπαρτσελόνα: Δεν θα πάρει τελικά «αντί – Σουάρες» για την επίθεση

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Δεν θα πάρει τελικά «αντί – Σουάρες» για την επίθεση

bet365

Οι Μπλαουγκράνα, μετά την αποτυχία στην προσπάθεια απόκτησης του Ροδρίγο και το «όχι» της Άρσεναλ για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, δεν θα κινηθούν για ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του σοβαρά τραυματία Ουρουγουανού.

Τι κι αν ο προπονητής Κίκε Σετιέν ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι θέλει επιθετικό; Τι κι αν ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν μπορεί να αποδώσει ως σέντερ φορ και η Μπαρτσελόνα έχει εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα;

Η αποτυχία των Μπλαουγκράνα στην προσπάθεια απόκτησης του Ροδρίγο από την Βαλένθια και το γεγονός ότι η Άρσεναλ δεν δέχονταν να παραχωρήσει τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, οδήγησαν στην απόφαση να μην κινηθούν για άλλον επιθετικό που θα καλύψει το κενό του σοβαρά τραυματία Λουίς Σουάρες.

Τα ονόματα που «έπαιξαν» ήταν πάρα πολλά, υπήρξε ακόμα και τρελό σενάριο για πρόταση εκατό εκατομμυρίων ευρώ στην Έβερτον για τον Ριτσάρλισον (!), αλλά ο καταλανικός σύλλογος αποφάσισε να αποφύγει τις... κακοτοπιές και να μην πέσει σε παγίδες, όπως έκανε πέρυσι την ίδια εποχή με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ο οποίος δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα.

Ο σύλλογος διέρρευσε ότι ΔΕΝ θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή, όπερ σημαίνει ότι θα περιμένει να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά οι Λιονέλ Μέσι, Γκριεζμάν, Ανσού Φατί και τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος επιστρέφει σύντομα από τραυματισμό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα