Μπαρτσελόνα: Χαλάει του Ροδρίγο, πάει για άλλον επιθετικό

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Χαλάει του Ροδρίγο, πάει για άλλον επιθετικό

bet365

Η Βαλένθια ζητούσε τον... ουρανό με τα άστρα και οι Μπλαουγκράνα αποφάσισαν να διακόψουν τις διαπραγματεύσεις.

Η Μπαρτσελόνα «καίγεται» για να αποκτήσει αντικαταστάτη του σοβαρά τραυματία Λουίς Σουάρες για την κορυφή της επίθεσης, αλλά αυτός, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, ΔΕΝ θα είναι ο Ροδρίγο.

Παρ' ότι από το πρωί της Τρίτης (28/01) βρίσκονται στην Βαρκελώνη ο μάνατζερ του επιθετικού της Βαλένθια, Ζόρζε Μέντες, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για να εξεταστεί από τον γιατρό Ραμόν Κουγάτ για τον πρόσφατο τραυματισμό του στο γόνατο, Καταλανοί και Νυχτερίδες δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Από την πλευρά των Μπλαουγκράνα διέρρευσε ότι η Βαλένθια ζητούσε τα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή της έως τις 30 Ιουνίου (η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ροδρίγο είναι 60 εκατομμύρια ευρώ), κάτι στο οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί αυτή την στιγμή η Μπάρτσα.

Συν τοις άλλοις, ενώ οι Καταλανοί πρόσφεραν ως ανταλλάγματα τον ακραίο μπακ Μουσά Βαγκέ ή τον επιθετικό Αμπέλ Ρουίθ, οι Νυχτερίδες ήθελαν είτε τον Νέλσον Σεμέδο, ο οποίος δεν παραχωρείται, είτε τον Κάρλες Πέρεθ, ο οποίος έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα εξετάζει τις άλλες εναλλακτικές που της δίνει η αγορά, ψάχνοντας πρωτίστως να πάρει δανεικό έναν ποδοσφαιριστή. Τα ονόματα, πολλά: Από τον Κριστόφ Πιόντεκ της Μίλαν και τον Ολιβιέ Ζιρού της Τσέλσι, έως τον Έντινσον Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ντούσαν Τάντιτς του Άγιαξ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα