Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (vid)

bet365

Η ουραγός Εσπανιόλ δεν έπαιξε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, ζωντάνεψε στο δεύτερο, σκόραρε, έβγαλε αντίδραση, αλλά το τελικό 1-1 δεν συμφέρει ούτε εκείνη, αλλά ούτε και τη Μπιλμπάο...

FA Cup: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό όταν ο Βιγιαλίμπρ έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από εξαιρετική κομπίνα και συνεργασίες των συμπαικτών του από εκτέλεση κόρνερ με χαμηλές πάσες για να γίνει το ωραίο τελείωμα και να πάρει κεφάλι στο σκορ η ομάδα του Γκαριτάνο.

Οι οπαδοί της ουραγού Εσπανιόλ στην ανάπαυλα αποδοκίμασαν έντονα καθώς ήθελαν να δουν την ομάδα τους να μάχεται κι όχι να είναι τόσο ανήμπορη στον αγωνιστικό χώρο, όσο φάνηκε στο πρώτο μέρος.

Οι παίκτες του Αμπελάρδο αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και στο 63' έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ραούλ Ντε Τόμας σε φάση που η άμυνα των Βάσκων πελαγοδρομούσε στις κεφαλιές των φιλοξενούμενων μέχρι η μπάλα να στρωθεί στον σκόρερ κι εκείνος να σουτάρει δυνατά με το δεξί.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) φυσικά και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα της Βαρκελώνης, με την Μπιλμπάο να συνεχίζει όσο μπορεί το κυνήγι για τις ευρωπαϊκές θέσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα