«Καπάρωσε» και τον Λίνκολν η Ρεάλ που θυμίζει... Σελεσάο (vid)

«Καπάρωσε» και τον Λίνκολν η Ρεάλ που θυμίζει... Σελεσάο (vid)

Gazzetta team
«Καπάρωσε» και τον Λίνκολν η Ρεάλ που θυμίζει... Σελεσάο (vid)

bet365

Η Βασίλισσα έχει οψιόν προτεραιότητας για τον πολλά υποσχόμενο, 19χρονο επιθετικό της Φλαμένγκο

Στην Ισπανία έχουν βαφτίσει πλέον την Ρεάλ Μαδρίτης ως «Real... Brasil», αφού αισίως έχει στις τάξεις της έξι (!) Βραζιλιάνους: Έντερ Μιλιτάο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Βινίσιους Ζούνιορ, Ροντρίγκο και Ρεϊνιέρ.

Στον τελευταίο, τον οποίο στην Βραζιλία αποκαλούν «νέο Κακά», ενδέχεται στο άμεσο μέλλον να προστεθεί και ο συμπαίκτης του στην Φλαμένγκο, 19χρονος επιθετικός Λίνκολν, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να ξεχωρίζει, τόσο με την Φλα, όσο και με την Κ20 της Σελεσάο.

Η Ρεάλ δεν έχει κινηθεί για την απόκτησή του, αλλά συμφώνησε να έχει την οψιόν προτεραιότητας, σε συνεννόηση με την Φλαμένγκο, από την οποία απέκτησε Βινίσιους Ζούνιορ και Ρεϊνιέρ, αντί συνολικά 75 εκατομμυρίων ευρώ (45 και 30 αντίστοιχα).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, δηλαδή, θα μπορεί να ισοφαρίσει μια πρόταση που θα ικανοποιεί την Φλαμένγκο από άλλη ομάδα και να κάνει δικό της τον Λίνκολν, ο οποίος θα μπορούσε στο μέλλον να διαδεχθεί τον 32χρονο πλέον Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα, πάντως, με βραζιλιάνικες πηγές, το συμβόλαιο του Λίνκολν, το οποίο λήγει το 2023, έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα... 54 εκατομμύρια ευρώ (!), ποσό μεγαλύτερο δηλαδή από οποιοδήποτε από αυτά δόθηκαν για Βινίσιους Ζούνιορ, Ροντρίγκο ή Ρεϊνιέρ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα