Μπιλμπάο - Θέλτα 1-1: Κόλλησε η βελόνα στο «Χ» (vid)

Gazzetta team
Μπιλμπάο - Θέλτα 1-1: Κόλλησε η βελόνα στο «Χ» (vid)

bet365

Για πέμπτο σερί ματς η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε μακριά από την νίκη (τέταρτη σερί ισοπαλία), η οποία δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την παραπαίουσα Θέλτα (1-1) και χάνει συστηματικά έδαφος για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το ζόρι ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου, όταν ο αιώνιος έφηβος Χοακίν την φιλοδωρούσε με χατ-τρικ και ήττα. Έκτοτε, η Αθλέτικ Μπιλμπάο παίρνει αφήνει δύο βαθμούς σε κάθε αγωνιστική, με το μοτίβο να μην σπάει ούτε απέναντι στην Θέλτα, που παλεύει για να σωθεί.

Οι Βάσκοι έμειναν στο 1-1 και μάλιστα εντός έδρας, σε ένα ματς που αν δεν υπήρχε το πέναλτι του 77ου λεπτού, με εύστοχο εκτελεστή τον αρχηγό Ραούλ Γκαρθία, πιθανόν να μην προσέφερε το παραμικρό κέρδος στην ομάδα του Γκαριτάνο.

Το γκολ του Ραφίνια από το 56' είχε βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρά την ισοφάριση πήραν σημαντικό βαθμό στην μάχη παραμονής, αλλά βρίσκονται στο -2 από την 17η Μαγιόρκα. Αντίθετα, η Μπιλμπαό ανέβηκε απλά στους 30 βαθμούς και έχασε άλλη μια ευκαιρία να πατήσει εξάδα (στο -1 από την Σοσιεδάδ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα