Μαγιόρκα - Βαλένθια 4-1

Θοδωρής Βασίλης
Μαγιόρκα - Βαλένθια 4-1

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντε Μπούντιμιρ, η Μαγιόρκα επικράτησε μιας αγνώριστης Βαλένθια με σκορ 4-1 και πήρε βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Η Μαγιόρκα ήθελε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων χωρίς νίκη και να πάρει αποστάσεις από την τριάδα του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Βιθέντε Μορένο μπήκε δυνατά και μόλις στο 7ο λεπτό πήρε προβάδισμα με την κεφαλιά του Ραϊγιο. Θα περίμενε κανείς την αντίδραση της Βαλένθια, αλλά η ομάδα του Θελάδες δεν υπήρχε στο γήπεδο με τον Μπούντιμιρ να στήνει το δικό του πάρτι και στο 22ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο Βόσνιος επιθετικός έδειχνε ασταμάτητος και στο 41' με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 3-0 μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τα πράγματα να γίνονται χειρότερα για τους φιλοξενούμενους όταν ο αρχηγός Ντάνι Παρέχο στο 51' άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Το μόνο που έπρεπε να κάνει από κει και πέρα η Μαγιόρκα ήταν να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα. Κι όχι μόνο το έκανε άψογα, αλλά έφτασε και σε τέταρτο γκολ με έναν «κεραυνό» με τον Ντάνι Ροντρίγκεθ στο 80ο λεπτό, από ασίστ του τρομερού Μπούντιμιρ.

Το τελικό 4-1 έγραψε στο 82' ο Φεράν Τόρες μειώνοντας για τις «νυχτερίδες»...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα