Όταν ο Κίκε Σετιέν... πλήγωνε την Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Κίκε Σετιέν... πλήγωνε την Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Το 2018 η Ρεάλ Μπέτις, με τον Κίκε Σετιέν στο τιμόνι, είχε πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της.

Ήταν 11 Νοεμβρίου του 2018 όταν η Ρεάλ Μπέτις, με τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο της, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με σκορ 3-4 την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου.

Η Μπέτις υπήρξε ιδιαίτερα ανταγωνιστική σ' εκείνο το παιχνίδι καθώς κατάφερε να σημειώσει 15 φάσεις προς το τέρμα και να τελειώσει το παιχνίδι με 46% κατοχή της μπάλας, σ' αντίθεση με το 54% της Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέδρε. Το πιο εντυπωσιακό; Η εστοχία στις πάσες της είχε αγγίξει το 83% εκείνο το απόγευμα.

Έναν, μάλιστα, από τους σκόρερ της αναμέτρησης, τον Τζούνιορ Φίρπο, θα έχει τη δυνατότητα ο Κίκε Σετιέν να τον προπονείσει αυτή τη φορά με τους μπλαουγκράνα.

Οι σύνδεσμοι μεταξύ Σετιέν και Μπαρτσελόνα δεν τελειώνουν εκεί, καθώς ο Ισπανός προπονητής ήταν αυτός που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν η Ρεάλ Μπέτις με εκείνον στο τιμόνι απέσπασε σε ματς με τη Λεγανές το 82.51% της κατοχής της μπάλας, αφήνοντας δεύτερο τον νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτυ, η τότε ομάδα του οποίου είχε πετύχει το 82.22% της κατοχής κόντρα στη Λεβάντε τη σεζόν 2011-12.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την νίκη της Ρεάλ Μπέτις κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2018:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα