Μπαρτσελόνα - Σετιέν: «Οταν αποσυρθεί ο Μέσι, θα κλαίω αιώνια»!

Μπαρτσελόνα - Σετιέν: «Οταν αποσυρθεί ο Μέσι, θα κλαίω αιώνια»!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Σετιέν: «Οταν αποσυρθεί ο Μέσι, θα κλαίω αιώνια»!

bet365

Μέσα από πέντε φράσεις στο παρελθόν, ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε εκφράσει επαναλαμβανόμενα τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κίκε Σετιέν θα βιώσει την απόλυτη ποδοσφαιρική ονείρωξή του. Και το φοβερό ότι μεγαλύτερη και από το να προπονήσει την Μπαρτσελόνα, είναι το ότι θα προπονήσει τον Λιονέλ Μέσι. Ή για την ακρίβεια, θα τον χαζεύει από όσο πιο κοντά γίνεται, από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα. Ο Ισπανός τεχνικός λατρεύει τον Αργεντινό σούπερ σταρ και στο παρελθόν το έχει εκφράσει πλειστάκις με τους πιο ξεκάθαρους τρόπους. Κορυφαία όλων η δήλωσή του για την -όποτε συμβεί- απόσυρσή του.

«Κάθε φορά που αποσύρεται ένας παίκτης που απολαμβάνω και θαυμάζω, όπως ο Τσάβι, είναι λες και μου κλείνουν τη μύτη και δεν μπορώ να αναπνεύσω. Οταν όμως σταματήσει ο Μέσι, θα κλαίω αιώνια».

«Δεν υπάρχει άλλος που να το έχει κάνει αυτό. Ούτε καν ο Πελέ ή ο Μαραντόνα. Αυτό που κάνει ο Μέσι. Η δική του συνέπεια. Για 12-14 χρόνια παίζει το ίδιο, σε όλα τα παιχνίδια».

«Περισσότερο κι απ' όλα τα υπέροχα γκολ που έχει σημειώσει ο Μέσι, αυτό που με ξετρελαίνει σε εκείνον, είναι το πώς απολαμβάνει κάθε πάσα, κάθε ασίστ που δίνει. Είναι για εκείνον εξίσου σημαντικό με το να σκοράρει. Κι έπειτα, το πώς τρέχει στον σκόρερ και τον αγκαλιάζει. Και έπειτα ακολουθεί όλη η ομάδα. Αυτό είναι το καλύτερο απ' όλα».

«Ο Μέσι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Αλλά κυρίως στο παιχνίδι που του αρέσει να παίζει. Αυτό που αρέσει σε όλους μας. Μπορεί να μην είδα τον Ντι Στέφανο ή τον Πελέ, αλλά έζησα στην εποχή του Μέσι κι αυτό μου είναι αρκετό».

«Δεν βαριέται ποτέ. Δεν αλλάζει ποτέ η απόδοσή του. Ο Μέσι μπορεί κάθε Κυριακή, κάθε χρόνο, τόσα πολλά χρόνια, να κάνει το ίδιο. Σε κάθε αγώνα, με κάθε αντίπαλο, μας πσοφέρει αναμνήσεις, στιγμές, που θα θυμόμαστε για πάντα όσοι τον είδαμε στο γήπεδο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα