Οι παίκτες της Μάλαγα στηρίζουν Βίκτορ μετά το ροζ βίντεο

Gazzetta team
Οι παίκτες της Μάλαγα στηρίζουν Βίκτορ μετά το ροζ βίντεο

bet365

Υπέρ του Βίκτορ Σάντσεθ τάχθηκαν άπαντες οι παίκτες της Μάλαγα μέσω ανακοίνωσης, στηρίζοντας τον προπονητή τους μετά την απομάκρυνση του λόγω του ροζ βίντεο που διέρρευσε.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έσπασε το ίντερνετ με την ροζ γκάφα του, μετά το βίντεο που διέρρευσε στο οποίο φαινόταν το μόριο του, γνώρισε τον αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της Μάλαγα μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, αλλά έχει σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό του.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, μέσα από δημόσια ανακοίνωση τους έξω από το «Ρομαρέδα», εξέφρασαν την πλήρη στήριξη στον coach και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως επαγγελματίες δίχως να αποσπαστούν από το ιδιαίτερο γεγονός.

«Κάθε ένας από τους παίκτες της Μάλαγα θέλει να εκφράσει την πλήρη υποστήριξη στον προπονητή μας, Βίκτορ Σάντσεθ Ντελ Άμο και στην οικογένεια του σε αυτές τις ευαίσθητες προσωπικές στιγμές», ήταν τα λόγια τους και πλέον αναμένεται το αν θα επηρεάσουν την διοίκηση του συλλόγου, η οποία έχει πάρει ήδη τα μέτρα της κατά του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και προπονητή του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα