Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 2-1: Με το δεξί κι επιστροφή στην τριάδα (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 2-1: Με το δεξί κι επιστροφή στην τριάδα (vid)

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βγήκε οφελημένη από το «καυτό» πεντάλεπτο των τριών γκολ, κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος κόντρα στην Λεβάντε (2-1) και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2020, πιάνοντας στην τρίτη θέση την Σεβίλλη.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε είχαν δείξει τον δρόμο της βελτίωσης και της αγωνιστικής ανόδου από τα τελευταία παιχνίδια του 2019. Μπαίνοντας στο 2020, ήρθε το επισφράγισμα του αήττητου σερί των πέντε αγώνων για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αγνοεί το αρνητικό αποτέλεσμα από το εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα (0-1) την 1η του περασμένου Δεκέμβρη.

Κόντρα στην Λεβάντε, οι Κολτσονέρος χαμογέλασαν ξανά και έκαναν το καλύτερο δώρο στον εαυτό τους για το νέο έτος. Ο οιωνός δόθηκε από νωρίς και με μεταφυσικό καθόρισε και τα πεπραγμένα των ποδοσφαιριστών του «Τσόλο».

Πριν από την έναρξη του ματς, ο Φιλίπε Λουίς τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο, όντας ο 1ος αριστερός μπακ σε συμμετοχές και 8ος στην ιστορία του και ευεργέτησε και τους ακραίους οπισθοφύλακες της Ατλέτικο, με τους Τρίπιερ και Λόντι να σερβίρουν τα δύο γκολ του Κορέα στο 13' και του Φελίπε στο 18'. Τελευταία φορά που δύο αμυντικοί της Ατλέτικο μοίρασαν ασίστ στο ίδιο ματς συνέβη το 2012 κι ένας εξ αυτών ήταν ο Βραζιλιάνος μπακ της Φλαμένγκο (Γκοδίν ο άλλος).

Για την Λεβάντε, ο Ρότζερ Μαρτί είχε ισοφαρίσει άμεσα στο 16', σε ένα πεντάλεπτο φωτιά από το οποίο βγήκαν αλώβητοι οι γηπεδούχοι, για να φτάσουν την Σεβίλλη στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς και να παραμείνουν στο -5 από την Ρεάλ Μαδρίτης, εν αναμονή του ματς της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ. Στους 26 παρέμεινε η ανεβασμένη Λεβάντε.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Χιμένεζ, Λόντι (63'), Κορέα, Ερέρα, Τόμας, Σαούλ, Φέλιξ (87' Βαλέρα), Μοράτα

Λεβάντε (Λόπεθ): Φερνάντεθ, Τόνο, Πόστιγκο, Καμπάκο, Κόκε, Μπάρντι, Ραντόγια (85' Βούκτσεβιτς), Καμπάνα, Ροσίνα (72' Ερνάνι), Μαγιοράλ (46' Μοράλες), Ρότζερ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα