Λεμάρ για αντί-Έρικσεν στην Τότεναμ

Gazzetta team
Λεμάρ για αντί-Έρικσεν στην Τότεναμ

bet365

Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο Γάλλος είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Μουρίνιο στο Λονδίνο. Ρεπορτάζ τον συνδέουν και με Άρσεναλ.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Τον αντικαταστάτη του Έρικσεν βλέπει στα... πόδια του Τόμας Λεμάρ ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Γάλλος αποτελεί πρώτο στόχο της Τότεναμ για τον χώρο του κέντρου και μια ενδεχόμενη μετακίνησή του του Ιανουάριο είναι εφικτή.

Το συμβόλαιο του Έρικσεν λήγει το καλοκαίρι, εκείνος δεν έχει ανανεώσει και τα σενάρια για Ίντερ και Γιουνάιτεντ ως πιθανόυς επόμενούς του σταθμούς δίνουν και παίρνουν, επομένως η αναπλήρωσή του στο ρόστερ των «σπιρουνιών είναι επιβεβλημένη.

Βέβαια, σε διαφορετικό ρεπορτζ αναφέρεται ότι ο ατζέντης του παίκτη Ζόρζε Μέντες θέλει να στείλει τον Λεμάρ στην Άρσεναλ, μιας και «έχει εξαιρετικές σχέσεις με το κλαμπ» και, αφού υπάρχει και η δήλωση του Αρτέτα ότι θα συναντηθεί με τη διοίκηση για να συζητήσουν το μεταγραφικό πλάνο, τα σενάρια φουντώνουν...

Ο Λεμάρ δεν κατάφερε να πείσει τον Ντιέγο Σιμεόνε ότι μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί στη μεσαία γραμμή της ομάδας και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πώλησή του, το αντίθετο μάλιστα.

Από τη στιγμή κιόλας που η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε 10.000.000€ ως αντάλλαγμα για να παραχωρήσει τον Έντισον Καβάνι από τώρα στους «ροχιμπλάνκος», είναι εύλογο να αναζητά μετρητά για να μπορέσει να κινηθεί άνετα στο μεταγραφικό παζάρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα