Τραορέ: «Αν πρέπει να πάω στη Ρεάλ, θα πάω»

Gazzetta team
Τραορέ: «Αν πρέπει να πάω στη Ρεάλ, θα πάω»

bet365

Ο Αντάμα Τραορέ άφησε ανοιχτή την προοπτική να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την δεκαετή παρουσία του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Η φετινή πορεία της Γουλβς και η τρομερή βελτίωση του Αντάμα Τραορέ έχουν ήδη πλάσει τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του, εντός ή εκτός Αγγλίας.

Ο 23χρονος Ισπανός θηριώδης εξτρέμ, προϊόν της Μασία, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του, πήρε θέση για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια της καριέρας του, ενώ σε ερώτηση για το αν θα μεταγραφόταν ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε:

«Αν πρέπει να πάω στην Ρεάλ θα πάω», σε μια δήλωση που απορρέει και λόγω της ξαφνικής λήξης της δεκαετούς συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον παίκτη το 2014, για την οποία συμπλήρωσε:

«Υπήρξε μια παρεξήγηση όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Η αποχώρηση μου δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά κρατάω αυτήν την ιστορία για μένα».

Παρ’ όλα αυτά, ο γεννημένος από Μαλιανούς γονείς επιθετικός, τόνισε ότι πρώτα έχει κάνει μια υπόσχεση που θέλει να κρατήσει μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του:

«Σίγουρα, θα επέστρεφα στην Ισπανία, γιατί όχι; Έκανα όμως μια υπόσχεση πρώτα, να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Αγγλία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα