Ο Μέσι αποκαλύπτει το μυστικό στις εκτελέσεις φάουλ (vid)

Ο Μέσι αποκαλύπτει το μυστικό στις εκτελέσεις φάουλ (vid)

Gazzetta team
Ο Μέσι αποκαλύπτει το μυστικό στις εκτελέσεις φάουλ (vid)

bet365

Σε συνέντευξή του στη σελίδα της La Liga ο Λιονέλ Μέσι εξηγεί το πώς κατάφερε να εξελιχτεί στον απόλυτο γκολτζή με εκτελέσεις φάουλ.

«Δουλεύω και βελτιώνομαι διαρκώς με προπόνηση. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ διαρκώς τους τερματοφύλακες και τις εκτελέσεις μου. Μελετάω τις κινήσεις και ποιος είναι οι αντιδράσεις. Εάν είμαι βιαστικός ή χτυπάω καθυστερημένα.. Πώς η μπάλα περνάει το τείχος. Τα πάντα είναι αποτέλεσμα δουλειάς και προπόνησης.

Παλαιότερα, έκαναν αρκετά λάθη ή δεν είχα και τόση τύχη. Τα πρώτα χρόνια μου δεν ήταν καθόλου εύκολο να σκοράρω. Θυμάμαι τον Ετό που μου έλεγε, για να με εμψυχώσει: “Θα έρθει η μέρα που θα βάλεις γκολ με φάουλ και τότε... Ωσπου μία μέρα συνέβη».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED