Ο Ντε Γιονγκ άφησε ανοιχτό του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Ο Ντε Γιονγκ άφησε ανοιχτό του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Ματάις Ντε Λιχτ μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Γιουβέντους, όμως, ο Φρένκι Ντε Γιονγκ βλέπει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα στο άμεσο μέλλον.

Μετά την από κοινού αποχώρηση τους από τον Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ματάις Ντε Λιχτ είναι αρκετά πιθανό να συνυπάρξουν ξανά στην Μπαρτσελόνα προσεχώς. Αυτό πιστεύει, τουλάχιστον, ο Ολλανδός μέσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος σε συνέντευξη του στην «Telegraaf», σχολίασε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του με τον αμυντικό της Γιουβέντους.

«Πήρε την απόφαση του το καλοκαίρι και τα πηγαίνει καλά στο Τορίνο σε γενικές γραμμές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έρθει στην Μπαρτσελόνα μέσα στα επόμενα χρόνια», δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ μίλησε επίσης για τον διαφορετικό ρόλο που του έχει δώσει στην μεσαία γραμμή της Μπάρτσα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σε σχέση με αυτήν στην οποία διέπρεψε στον Άγιαξ ως εξάρι:

«Στην Μπαρτσελόνα, δεν είμαι τόσο καθοριστικός όσο ήμουν στον Άγιαξ. Πλέον, πρέπει να σκοράω και να δίνω ασίστ. Παίζω κυρίως ως αριστερός μέσος, επειδή έχει τραυματιστεί και ο Αρτούρ. Αλλά δεν έχω παράπονο, διότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής μου στους πρώτους τρεις μήνες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα