Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Βρήκε... σίδερο (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0: Βρήκε... σίδερο (vid)

bet365

Η Ρεάλ είχε τρία δοκάρια, αλλά γκολ δεν έβαλε. Η Αθλέτικ την κράτησε στο 0-0 και κατά συνέπεια στο -2 από την κορυφή. Για πρώτη φορά σε 90 χρόνια ιστορία μετράει τέσσερα 0-0 σε πρώτο γύρο πρωταθλήματος.

Την προηγούμενη Τετάρτη, στο Clasico, έκανε πολλές τελικές. Γκολ δεν έβαλε. Την Κυριακή έβγαλε ακόμα περισσότερες. Ούτε τώρα βρήκε δίχτυα στο εντός με την Αθλέτικ. Απέναντι στους Βάσκους ήταν ιδιαίτερα άτυχη, καθώς σημάδεψε τρεις φορές το δοκάρι και το ματς έληξε 0-0, αποτέλεσμα που την άφησε στο -2 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Η πρώτη φορά που η μπάλα βρήκε στο σίδερο, ήταν στην επέλαση του Κρόος (19'), η δεύτερη με την καρφωτή κεφαλιά του Νάτσο (59') και η τρίτη με την κεφαλιά του Γιόβιτς (86'). Ενδιάμεσα, η καλύτερη στιγμή των Μαδριλένων ήταν η φάση όπου ο Γιεράι έσωσε με τακουνάκι πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπενζεμά. Και κάπως έτσι η Ρεάλ έμεινε για πρώτη φορά σε 90 χρόνια ισοτρία με τέσσερα 0-0 σε πρώτο γύρο πρωταθλήματος (Ατλέτικο, Μπέτις, Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο (58' Νάτσο), Μεντί, Καρβαχάλ, Κρόος, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Ροντρίγκο (62' Μπέιλ), Βινίσιους (72' Γιόβιτς), Μπενζεμά

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Σιμόν, Γιούρι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Γιεράι, Λέκουε, Νούνιεθ, Ραούλ Γκαρθία, Ντάνι Γκαρθία, Βέσγα, Κόντρο (72' Βιγιαλίμπρε), Γουίλιαμς (86' Μπενιάτ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα