Λεβάντε - Θέλτα 3-1: Το γύρισε με Ρότζερ (vid)

Gazzetta team
Λεβάντε - Θέλτα 3-1: Το γύρισε με Ρότζερ (vid)

bet365

Χάρη στα δύο τέρματα του Ρότζερ, η Λεβάντε ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και τελικά επικράτησε της Θέλτα με 3-1, μένοντας στο -4 από την Ευρώπη

Πειστική ανατροπή για μια ομάδα που θέλει να κυνηγήσει τις ευρωπαϊκές θέσεις πέτυχε η Λεβάντε επί της Θέλτα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1, παρά το ότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ μόλις στο 12', με γκολ του Ιάγο Άσπας και ολοκλήρωσαν το 2019 με... αντεπίθεση.

Μέσα στο τελευταίο ημίωρο βρήκαν τρία τέρματα, με τον Ρότζερ να σκοράρει στο 60' και το 70' για την ανατροπή και τα 50 τέρματα με την φανέλα της Λεβάντε, ενώ το τελικό 301 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπόρχα Μαγιοράλ.

Πλέον, η Λεβάντε βρίσκεται στους 26 βαθμούς, υποχρεώνοντας την Θέλτα να μείνει με μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος και στη ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς (18η).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα