Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Επιστροφή στην τετράδα (vid)

Gazzetta team
Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Επιστροφή στην τετράδα (vid)

bet365

Νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές για την Ατλέτικο, που πέρασε με 1-2 από την Μπέτις και βρέθηκε ξανά εντός της... παρέας του Champions League.

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πάρα πολλές για την Ατλέτικο. Και η επίσκεψη στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, με την Μπέτις σε αήττητο σερί τεσσάρων ματς (3 νίκες) δεν αναμενόταν εύκολη. Τελικά οι Ροχιμπλάνκος μπόρεσαν να φύγουν από εκεί με το τρίποντο (1-2), έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια.

Η κίνηση που καθόρισε το παιχνίδι, ήταν η είσοδος του Κορέα στο 57'. Ενα λεπτό αργότερα πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο για το 0-1, ενώ μοίρασε και την ασίστ στον Μοράτα (84'). Η Ατλέτικο που επέστρεψε με αυτή τη νίκη και στην τετράδα, είχε επίσης δοκάρι, ενώ το γκολ του Μπαρτρά (90'+3') ήρθε πολύ αργά για τους Ανδαλουσιανούς.

Μπέτις (Ρούμπι): Μαντί (83' Τέγιο), Μπαρτρά, Φεντάλ, Εμερσον, Μορένο, Κανάλες, Γκουαρδάδο (70' Λαϊνές), Χοακίν, Φεκίρ, Μορόν (60' Μπόρχα Ιγλέσιας)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Τρίπιερ, Σαούλ, Ερέρα, Λεμάρ (57' Κορέα), Παρτέι, Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ (89' Γιορέντε).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα