Μέσι - Μπαρτσελόνα: Κρούση ανανέωσης στον Αργεντίνο

Μέσι - Μπαρτσελόνα: Κρούση ανανέωσης στον Αργεντίνο

Μέσι - Μπαρτσελόνα: Κρούση ανανέωσης στον Αργεντίνο

bet365

H Mπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει για πάντα τον Μέσι στη Βαρκελώνη και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo έκανε ήδη κρούση στον αρχηγό της!

Για πάντα στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι; Οι Καταλανοί ενημέρωσαν τον Αργεντίνο σούπερ σταρ πως θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους γι' ακόμα ένα χρόνο. Το συμβόλαιο του Μέσι ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021, ημερομηνία λήξης της θητείας του Μπαρτομέου (χωρίς καμία δυνατότητα επανεκλογής). Η πρόταση επέκτασης έγινε στον Χόρχε Μέσι, πατέρα του Λιονέλ, ο οποίος βρισκόταν στη Βαρκελώνη για λίγες μέρες, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλωστε, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του είχε τονίσει πως θα γίνει κρούση ανανέωσης πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, αν και δεν ανησυχεί.

Ο Μέσι έχει τοποθετηθεί πριν μερικούς μήνες για το θέμα λέγοντας πως θέλει να μείνει για πάντα στη Βαρκελώνη. Είναι γεγονός πως το επίπεδο της δέσμευσής του είναι συγκρίσιμο μόνο με αυτό του Κάρλες Πουγιόλ! Η Mundo Deportivo τονίζει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως ο Μέσι θα ακολουθήσει τα χνάρια του εμβληματικού αρχηγού των Καταλανών! Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα καρπώνεται σχεδόν τα διπλάσια από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ειδικότερα, ο Μέσι έχει μηνιάτικο στα 8,3 εκατ.ευρώ, τη στιγμή που ο CR7 βρίσκεται στα 4,7 εκατομμύρια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα