Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα 2-0: Επιτέλους τετράδα (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα 2-0: Επιτέλους τετράδα (vid)

bet365

Η Ατλέτικο φλέρταρε με τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη και χωρίς γκολ, αλλά πήρε τελικά το τρίποντο με 2-0 κόντρα στην Οσασούνα και πάτησε τετράδα.

Η επιθετική δυστοκία στοίχισε ουκ ολίγους βαθμούς τις περασμένες αγωνιστικές για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κόντρα στην Οσασούνα, το έργο έτεινε να επαναληφθεί, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι Ροχιμπλάνκος βρήκαν δις τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήραν τη νίκη-μονόδρομο για την επιστροφή στην τετράδα της La Liga.

Αφού ο Σέρτζιο Ερέρα σημείωσε έξι αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο, υψηλότερη επίδοση τη φετινή σεζόν για κίπερ στο πρωτάθλημα, o Άλβαρο Μοράτα πήρε το όπλο του και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με την τέταρτη εύστοχη κεφαλιά του φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, στο 67', διορθώνοντας για την μοναδική χαμένη ευκαιρία από το 55', όταν και υπέπεσε σε... τσαφ. Το γκολ του Σαούλ στο 75' διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με το οποίο η Ατλέτικο ανέβηκε έστω και προσωρινά τέταρτη, με 29 βαθμούς, αφήνοντας την Οσασούνα στην 10η θέση με 23.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Ομπλάκ, Τρίπιερ, Φελίπε, Χιμένεθ, Σάντσεθ (63' Ερέρα), Σαούλ, Λεμάρ (54' Κορέα), Τόμας, Ζοάο Φέλιξ (82' Ερμόσο), Μοράτα
Οσασούνα (Αρασάτε): Ερέρα, Εστουπινάν, Γκαρσία, Νάβας, Ρονκάλια, Γκαρθία, Μέριδα (79' Πέρεθ), Μπράσανατς, Όιερ (73' Ιμπάνιεθ), Τόρες (73' Αντριάν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα