Αζάρ: Μόνο με θαύμα θα προλάβει το clasico!

Αζάρ: Μόνο με θαύμα θα προλάβει το clasico!

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ: Μόνο με θαύμα θα προλάβει το clasico!

bet365

Ο Εντέν Αζάρ δεν θα έχει αναρρώσει από το πρόβλημα στο δεξί πόδι μέχρι τις 18 του μηνός και όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, θεωρείται ήδη... νοκ-άουτ για τη Ρεάλ από το clasico του «Καμπ Νόου»!

Euroleague στη Novibet με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+)

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει θετικό ξεκίνημα στην καριέρα του στη «βασίλισσα» μετά τη μεταγραφή που ονειρευόταν από μικρό παιδί, θα χάσει και το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρει η Marca, το γεγονός πως το δεξί πόδι του ποδοσφαιριστή δεν είχε σημειώσει καμία βελτίωση μετά το... πρήξιμο για το οποίο είχε κάνει λόγο οι «μερένγκες» πριν από μια εβδομάδα, έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να προγραμματίσουν νέα ιατρικά τεστ.

Αυτά, έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος και ο Αζάρ φαίνεται πως δεν θα προλάβει τη μεγάλη «μάχη» με τους Καταλανούς στη Βαρκελώνη, στις 18 του μηνός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα