Μέσι: Παρακάλεσε τον Νεϊμάρ να γυρίσει μετά τη συντριβή στο «Άνφιλντ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Παρακάλεσε τον Νεϊμάρ να γυρίσει μετά τη συντριβή στο «Άνφιλντ»!

bet365

Η απογοήτευση του Μέσι μετά το μέγα κάζο της Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ» στα ημιτελικά του περασμένου Champions League, φαίνεται πως τον οδήγησε στην ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Νεϊμάρ προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα».

Επιστροφή στοιχήματος* στο Champions League ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με το France Football, ο Αργεντινός ηγέτης των Καταλανών προσπάθησε πολύ για την... επανένωση του Νεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα, το θέμα του Βραζιλιάνου απασχόλησε έντονα την καθημερινότητα της ομάδας της Βαρκελώνης μέσα στο καλοκαίρι, όμως, ο Νεϊμάρ παρέμεινε στην Παρί.

Έπειτα από εκείνη την... μαύρη νύχτα της Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ» και το 4-0 από τη Λίβερπουλ που έπειτα κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, ο Μέσι έστελνε μηνύματα στον Νεϊμάρ και όπως αναφέρει το France Football του έλεγε: «Γύρισε γιατί μόνο μαζί μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης και να πάρουμε το Champions League»...

Πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νυν αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, ανέφερε ότι «ο Νεϊμάρ πάντοτε θ' αποτελεί μια επιλογή για την ομάδα μας...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα