Μπέιλ: Κράξιμο από τη Marca για το πανό και τα γέλια! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέιλ: Κράξιμο από τη Marca για το πανό και τα γέλια! (pic)

bet365

Η μαδριλένικη Marca πέταξε τα «βέλη» της προς τον Γκάρεθ Μπέιλ για τον τρόπο με τον οποίο έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τη Ρεάλ Μαδρίτης με το πανό που κράτησε μετά την πρόκριση της Ουαλίας στο Euro 2020.

Άλμπα - Ολυμπιακός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο σούπερ σταρ των «δράκων», είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως όταν αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της πατρίδας του το απολαμβάνει πολύ περισσότερο απ' όσο το κάνει με τη Ρεάλ, ενώ, στο παρελθόν, έχει δείξει πως όταν βρίσκεται μακριά από το γήπεδο, τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το γκολφ από το επάγγελμά του.

Έτσι, με την πρόκριση της Ουαλίας στα τελικά του Euro 2020 μετά το 2-0 επί της Ουγγαρίας, κράτησε ένα πανό που έγραψε «Ουαλία, γκολφ, Μαδρίτη, με αυτή τη σειρά...» για τις προτεραιότητές του και γελούσε!

Η Marca κυκλοφόρησε βάζοντας τη φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της και έγραψε: «Δίχως σεβασμό, λάθος, αχάριστος... Mε αυτή τη σειρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα