Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ισπανικό Σούπερ Καπ με Final 4 στη Σ. Αραβία και 120 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ισπανικό Σούπερ Καπ με Final 4 στη Σ. Αραβία και 120 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια

bet365

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, Βαλένθια στο φετινό νέας μορφής Σούπερ Καπ, που θα παιχτεί τον Γενάρη, με το deal να περιλαμβάνει και παρουσία γυναικών στις εξέδρες.

Είναι πλέον οριστικό και τακτοποιημένο με κάθε λεπτομέρεια. Το Σούπερ Καπ της Ισπανίας αλλάζει μορφή και γίνεται Final Four. Για την επόμενη τριετία (2020, 2021, 2022) θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία και θα περιλαμβάνει δύο ημιτελικούς και έναν τελικό, όπου θα κοντράρονται μέσω κλήρωσης οι τέσσερις πρώτες ομάδες της προηγούμενης σεζόν.

Φέτος, το μίνι τουρνουά θα λάβει χώρα στις 8-12 Γενάρη και σε αυτό θα συμμετάσχουν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο και Βαλένθια. Μάλιστα οι Ισπανοί θα λάβουν για αυτήν την τριετία συνολικά 120- εκατ. ευρώ, τα μισά εκ των οποίων θα διανεμηθούν στις εκάστοτε ομάδες. Το
deal έγινε μέσω της εταιρείας του Ζεράρ Πικέ, “Κosmos” και στη συμφωνία έχει επιτραπεί στις γυναίκες να παρευρίσκονται στα ματς και όχι σε συγκεκριμένη θέση για εκείνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα