Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει 80 εκατομμύρια και τον Μπέιλ για Στέρλινγκ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει 80 εκατομμύρια και τον Μπέιλ για Στέρλινγκ!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται έτοιμη να κάνει ένα deal με το οποίο ούτε θα... αδειάσει τα ταμεία της, αλλά θα ξεφορτωθεί και τον Γκάρεθ Μπέιλ, προσφέροντας 80 εκατομμύρια μαζί με τον Ουαλό στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SkySports, οι άνθρωποι των «μερένγκες» έχουν αρχίσει να σκέφτονται αρκετά έντονα να κάνουν τη μεγάλη τους απόπειρα για να πάρουν τον Άγγλο αστέρα των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Στέρλινγκ κάνει... δαιμονισμένη σεζόν φέτος, παίρνει ρόλο ηγέτη στους «πολίτες» και αυτό αρέσει πολύ στη «βασίλισσα».

Όπως τονίζεται στο δημοφιλές βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, άνθρωποι της Ρεάλ θα παρακολουθήσουν από κοντά τον Ραχίμ Στέρλινγκ στα ματς της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο και το Κόσοβο για να ολοκληρώσουν την έκθεσή τους.

Έπειτα από αυτό σειρά θα πάρουν οι... πράξεις, με την πρόταση που ετοιμάζεται να λέγεται πως περιλαμβάνει 80 εκατομμύρια ευρώ και τον... αδιάφορο και φευγάτο Γκάρεθ Μπέιλ!

Ο Ουαλός έχει προκαλέσει νέα προβλήματα το τελευταίο διάστημα με το ταξίδι που έκανε μόνος του στο Λονδίνο αλλά και την αποχώρηση από το γήπεδο νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας ξανά ότι δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στο σύνολο του Ζιντάν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα