Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 0-0: Δεν έπεισε ξανά η «Βασίλισσα» (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 0-0: Δεν έπεισε ξανά η «Βασίλισσα» (vid)

bet365

Η Ρεάλ δεν έπεισε με την εμφάνιση της και χωρίς φρεσκάδα, πάθος, εμπνεύσεις έμεινε στο μηδέν με τη Μπέτις στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Στην κορυφή με Μπαρτσελόνα...

Στο ρετιρέ της LaLiga, αλλά με συγκάτοικο τη Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας με τη Μπέτις, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Χωρίς πάθος και εμπνεύσεις, αλλά και ουσία δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Εξαιρετικός ο γκολκίπερ Ρόμπλες, ζητά πέναλτι σε χέρι του Φεδάλ η Ρεάλ.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε αρκετά τη Μπέτις και στο 7΄ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά ο Μπενζεμά νικήθηκε από τον Ρόμπλες. Ενα λεπτό αργότερα οι Μαδριλένοι πανηγύρισαν για... λίγο. Ο Αζάρ με άψογη ενέργεια και ιδανικό τελείωμα σημείωσε γκολ, αλλά το VAR δεν ήταν σύμμαχος, μιας κι έδειξε πως πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ. Το τέρμα δε μέτρησε ποτέ, όμως η «Βασίλισσα» συνέχισε την πίεση. Μάλιστα, στο 14' πλησίασε ξανά το γκολ, αλλά ο Ράμος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρόμπλες. Η Μπέτις ισορρόπησε και στο 22' στην πρώτη «επίσκεψή» της απείλησε, αλλά το πλασέ του Φεκίρ πέρασε μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στη δημιουργία, ο Αζάρ δεν πήρε πρωτοβουλίες και η Μπέτις κρατούσε εύκολα το μηδέν! Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 44' για να απειλήσει η Ρεάλ, ο Μπενζεμά έστρωσε ιδανικά, ο Σέρχιος Ράμος βρέθηκε απέναντι στον Ρόμπλες, αλλά νικήθηκε!

Η «Βασίλισσα» είχε τον έλεγχο, αλλά όχι την ενέργεια για να κάνει τη διαφορά κόντρα στους Σεβιγιάνους. Μάλιστα, από λάθη των αντιπάλων δημιούργησε φάσεις, όπως αυτή στο 63', όταν ο Αζάρ... άφησε στον Μεντί, αλλά ο Γάλλος είχε κάκιστη εκτέλεση στο τετ α τετ. Ο Ζιντάν πέρασε τον Βινίσιους στη θέση του Ροντρίγκο, αλλά και πάλι η Ρεάλ δεν είχε το πάθος για να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της. Το «Μπερναμπέου» ξεσηκώθηκε στο 83ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Μπενζεμά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φεδάλ, αλλά ο διαιτητής με τη... βοήθεια του VAR δεν έδειξε παράβαση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η «Βασίλισσα» πίεσε ασφυκτικά, αλλά ο Ρόμπλες ήταν εντυπωσιακός! Τόσο στο 90' νίκησε τον Βινίσιους, ενώ λίγο αργότερα έσωσε στη σουτάρα του Καρβαχάλ! Οσο για τον Λούκα Γιόβιτς, μπήκε στο 84' στη θέση του Μπενζεμά, όμως... κατάφερε να μην έχει συμμετοχή ούτε σε μια φάση!

Ρεάλ: Κουρτουά, Ράμος, Καρβαχάλ, Βαράν, Μεντί, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Μπενζεμά (84' Γιόβιτς), Αχάρ, Ροντρίγκο (65' Βινίσιους)

Μπέτις: Ρόμπλες, Σίντνεϊ, Μαντί, Μπαρτρά, Φεδάλ, Εμερσον, Γκουαρντάντο, Κανάλες, Μορένο (90' Μπαραγκάν), Φεκίρ (90' Γκουτιέρες), Μορόν (74' Ιγκλέσιας)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα