Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ 5-1: Κορυφή με ορεξάτο Μέσι (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ 5-1: Κορυφή με ορεξάτο Μέσι (vid)

bet365

Με τον Αργεντίνο να βάζει και να μοιράζει γκολ, οι Μπλαουγκράνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βαγιαδολίδ και ανέβηκαν στην κορυφή της La Liga.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με το σουτ του Λενγκλέ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μέσι και την αδυναμία της ομάδας να απομακρύνει, το οποίο κόντραρε σε αντίπαλο και πήγε οριζόντιο δοκάρι και δίχτυα (1-0). Το γρήγορο γκολ είχε ως συνέπεια οι Μπλαουγκράνα να μην ανεβάσουν ρυθμό και μέσα σε αυτό το κλίμα... βαρεμάρας, ήρθε το λάθος του Τερ Στέγκεν (σπάνιο) μετά το φάουλ του Μίτσελ, στο 15', για να γίνει το 1-1 από τον Ολίβας. Η Βαγιαδολίδ βρέθηκε να έχει ισοφαρίσει χωρίς να έχει κάνει κάτι σημαντικό, αλλά αυτό το 1-1 δε θα έμενε για πολύ... Στο 29' ο Μέσι σήκωσε ωραία για τον Βιδάλ και αυτός τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση γράφοντας το 2-1, για να ακολουθήσει λίγα λεπτά μετά, στο 34', το 3-1 από την εκτέλεση φάουλ του Αργεντίνου.

Οπως καταλαβαίνει κανείς, στο δεύτερο μέρος υπήρχε ενδιαφέρον μόνο για ένα πράγμα: Πόσα γκολ θα βάλει η Μπάρτσα. Τελικά σταμάτησε στα πέντε, με τον Μέσι να συνεχίζει τα δικά του. Οπως στο 54', όταν έδωσε έτοιμο γκολ στον Ανσού Φατί αλλά αυτός νικήθηκε από τον Μασίπ στο τετ α τετ. Οπως στο 75', όταν πήρε την πάσα του Ράκιτιτς, γύρισε ωραία και σημάδεψε γωνία για το 4-1. Οπως στο 78', όταν έβγαλε κι άλλη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Σουάρες, ο οποίος έγραψε το 5-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα (78' Σέρχι Ρομπέρτο), Βιδάλ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ (60' Ράκιτιτς), Ανσού Φατί (63' Γκριεζμάν), Μέσι, Σουάρες.

Βαγιαδολίδ (Σέρχιο): Μασίπ, Πόρο, Ολίβας, Χοακίν, Μπάρμπα, Νάτσο Μαρτίνεθ (33' Σαλισού), Οσκαρ Πλάνο (66' Ουνάλ), Μίτσελ, Ανουάρ (53' Πάμπλο Ερβίας), Βάλντο Ρούμπιο, Γκουαρδιόλα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα