Πεπ: «Τότε κατάλαβα ότι θα πάρουμε τα πάντα με τον Μέσι...»

Πεπ: «Τότε κατάλαβα ότι θα πάρουμε τα πάντα με τον Μέσι...»

Κώστας Ζάλιαρης
Πεπ: «Τότε κατάλαβα ότι θα πάρουμε τα πάντα με τον Μέσι...»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε ότι αρχικά ήταν κάπως διστακτικός όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι στην έναρξη της συνεργασίας τους στη Μπαρτσελόνα, αλλά υπήρξε μια στιγμή που άρχισε να σκέφτεται πως τελικά θα μπορούσαν να κατακτήσουν τα πάντα μαζί...

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Ο Καταλανός προπονητής που για χάρη του Αργεντινού διαμόρφωσε μια στρατηγική κομμένη και ραμμένη πάνω στον σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» για να σαρώσουν κάθε τίτλο που διεκδίκησαν, ομολόγησε πως... δεν του γέμιζε το μάτι στην αρχή.

«Τον είχα πετύχει κάποια στιγμή με τον πατέρα του σε ένα κατάστημα της Nike στην el Prat και η αλήθεια είναι ότι ο σωματότυπός του ήταν τέτοιος που σκέφτηκα “πως είναι δυνατόν να είναι τόσο καλός όσο λένε;”. Όμως, ξεκινήσαμε μια σεζόν με ματς στη Σκωτία, κερδίσαμε 1-6, μετά 0-5 και πετύχαινε τρία γκολ. Τότε σκέφτηκα ότι μαζί θα μπορούσαμε να πάρουμε τα πάντα στη Μπαρτσελόνα» είπε ο Πεπ στο Catalunya Radio.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα