Επαφές με Κίνα για να φύγει τον Γενάρη ο Μπέιλ (pic)

Επαφές με Κίνα για να φύγει τον Γενάρη ο Μπέιλ (pic)

Gazzetta team
Επαφές με Κίνα για να φύγει τον Γενάρη ο Μπέιλ (pic)

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεδομένα θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αυτό ίσως γίνει ακόμα και μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 200+ αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr

Ο Μπέιλ ταξίδεψε χθες στο Λονδίνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει λόγο για ένα προσωπικό θέμα του Ουαλού άσου. Πίσω από αυτό το ταξίδι φαίνεται να κρύβεται μεταγραφή καθώς όπως αναφέρει η Marca η πλευρά του Μπέιλ ενεργοποιεί ξανά την περίπτωση της μετακίνησής του στην Κίνα.

Ο Μπέιλ είχε πάρει την απόφαση να φύγει στο τέλος της φετινής σεζόν από τη Μαδρίτη, ωστόσο αυτό ίσως γίνει ακόμα νωρίτερα, μέσα δηλαδή στον Ιανουάριο. Η κινεζική Σανγκάη Σενούα, ομάδα που είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτησή του το καλοκαίρι, έχει δείξει νέο ενδιαφέρον, ενώ επαφές γίνονται με διάφορους συλλόγους της ασιατικής χώρας.

Η εντολή έχει δοθεί στον ατζέντη του, Τζόναθαν Μπάρνετ, ο οποίος «τρέχει» το θέμα μιας και ο Μπέιλ, όπως προσθέτει η Marca, φαίνεται να μην μπορεί να κάνει άλλο υπομονή στη Ρεάλ, θεωρώντας ότι δεν τον αξιολογούν σωστά ούτε του παρέχουν την προστασία που αξίζει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα