Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 1-1: Φρένο με φαουλάρα (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 1-1: Φρένο με φαουλάρα (vid)

bet365

Η Ατλέτικο ήταν καλή στο μισό ματς, προηγήθηκε και ο Παρέχο με φοβερή εκτέλεση την τιμώρησε (1-1 η Βαλένθια) για το ότι έκατσε πίσω και περίμενε, αφήνοντάς τη στο -3 από την κορυφή.

Δύο πρόσωπα εμφάνισε η Ατλέτικο στο σημαντικό εντός ματς με τη Βαλένθια και το πλήρωσε. Και πάλι καλά που πήρε τουλάχιστον τον βαθμό με το 1-1, καθώς το δοκάρι (Τσερίσεβ) και ο Ομπλάκ με δύο σπουδαίες επεμβάσεις απέτρεψαν την ήττα. Ο Ντιέγκο Κόστα με πέναλτι (37') άνοιξε το σκορ και έπειτα η ομάδα του σταδιακά μαζεύτηκε πίσω. Ωσπου ο Παρέχο έστειλε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ την μπάλα στο παράθυρο του Ομπλάκ, ο οποίος δέχτηκε γκολ έπειτα από 557 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις. Κάπως έτσι οι Ροχιμπλάνκος έμειναν στο -3 από την κορυφή.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Φελίπε, Αρίας, Ερμόσο (54' Λόντι), Παρτέι (54' Λεμάρ), Σαούλ, Κόκε, Μοράτα (68' Γιορέντε), Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγκο Κόστα

Βαλένθια (Μάρτιν Θελάδες): Σίλεσεν, Γκαράι, Ζάουμε Κόστα, Γκάμπριελ, Βας, Κοκλέν, Παρέχο, Κοντογκμπιά (65' Γκαμεϊρό), Τσερίσεβ (77' Λι), Τόρες (71' Σολέρ), Μάξι Γκόμες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα